Current post: Zebra, meer dan alleen gestreepte dieren

Dat een Zebra meer is dan de bekende gestreepte viervoeters in warme landen is bij veel mensen niet bekend. Zebra is namelijk ook een tassenfabrikant in Nederland. Hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op trendy producten voor kinderen en tieners. Naast mooie tassen maakt Zebra ook slippers, paraplus en accessoires. Een frisse en vrolijke lijn van diverse producten dus.

De nieuwste collectie LOVE is nu verkrijgbaar in onze webshop, maar ook de tassen van de oudere collectie kunt u hier nog vinden. Heb je bijvoorbeeld een dochter die helemaal weg is van paarden? Dan heeft Zebra erg leuke tassen met paardenprints.

Heb je een tienerdochter die wat meer modebewust is? Zebra heeft hiervoor de leuke Snake collectie, neem bijvoorbeeld de Trends Snake portemonnee/knip. Hierin kun je eenvoudig je geld opbergen of bijvoorbeeld een verzameling sleutels en pasjes.

Zebra heeft voor elk wat wils en wij van Tas&Ik proberen een zo compleet mogelijke collectie tassen aan te bieden. Kijk voor het complete overzicht Zebra producten op onze merkenpagina van Zebra.