Current post: Pasje of cash? We hebben de beste oplossing voor beide!

Tegenwoordig hebben we steeds vaker alleen maar pasjes nodig in het dagelijkse betaalverkeer en dan is het vaak onhandig eerst je portemonnee open te moeten vouwen om vervolgens één van je pasjes te zoeken die je nodig hebt.

Dit kan ook makkelijker! Bij Tas&Ik hebben we ook de Secrid cardprotector. Dit is een heel handige passenhouder waarbij de pasjes in de houder worden gestoken. Vervolgens kun je met één handeling in één keer alle pasjes naar voren toveren. Ideaal. En het mooie is, deze pashouders komen in allerlei formaten en designs. Daarnaast kunnen de meeste cardwallets tot wel 6 pasjes bewaren waardoor je nooit één tekort komt. Zo kun je je bankpas, creditcard, kledingcard of zelfs toegangspas eenvoudig bewaren. Wil je óók nog losse spullen meenemen? Dan is er ook nog de Mini Wallet met ruimte voor papier- of muntgeld en bijvoorbeeld visitekaartjes.

Of je nou van een moderne, aluminium behuizing houdt, of liever een natuurlijk leren product, we hebben voor iedere smaak de juiste oplossing. Kijk dus snel eens op onze Secrid merkenpagina voor de complete collectie.