All Posts

Harkema Lederwaren & Reisartikelen is al jaren een begrip in Oost-Groningen. Vele klanten uit de omgeving maar ook van over de grens met Duitsland komen regelmatig in één van onze winkels om tassen en accessoires te kopen. We zijn gespecialiseerd in leren producten, en dan met name de merken Cowboysbag, Aunts&Uncles, Plevier en Chesterfield.

Naast onze leren collectie hebben we ook heel veel tassen en koffers van andere materialen. Denk hierbij aan polyamide of vinyl. De merken Samsonite, Eastpak, Kipling en Brunotti maken een groot deel uit van ons assortiment. Ook de accessoires bij tassen en koffers kun je bij ons verkrijgen, zoals bijvoorbeeld kofferriemen of portemonnees.

We hanteren een goede service, je hebt bij ons een retourrecht van 14 dagen, de meeste producten worden gratis verzonden, en we bieden garantie op de producten die we leveren. Kijk voor alle service en de voorwaarden op onze webshop www.tasenik.nl

Je vindt onze fysieke winkels in Veendam en Winschoten. Je kunt gerust eens langskomen voor vrijblijvend advies of uw nieuwe tas of reismaat komen bekijken.

 

 

onze winkel in Winschoten

onze winkel in Winschoten

Winkel in Veendam

onze winkel in Veendam