All Posts

Tasenik (Harkema Lederwaren)

Tasenik (Harkema Lederwaren) is al jaren een begrip in Oost-Groningen. Vele klanten uit de omgeving maar ook van over de grens met Duitsland komen regelmatig in één van onze winkels om tassen, koffers, rugzakken en accessoires te kopen. Wij hebben 1 fysieke winkel en een webshop www.tasenik.nl. Onze winkel vindt u aan de Langstraat 80 in Winschoten. De Winkel bestaat inmiddels meer dan 40 jaar, dus aan ervaring geen gebrek.

In leren dames-tassen verkopen we vooral kwaliteits-merken zoals Cowboysbag, Spikes&Sparrow, Bear Design, Berba of Saccoo Amsterdam, voor de heren verkopen we leren tassen van Plevier, Chesterfield of Castelijn&Beerens. Een leren tas moet je in het echt zien en voelen. Online zul je niet dat zien wat je hoort te zien bij een leren tas. Een leren tas is gemaakt van een mooi natuurproduct wat ten alle tijden uniek is, bezoek daarom één van onze winkels om het produkt in het echt te bekijken.

We verkopen een mooie collectie rugzakken geschikt voor veel verschillende doeleinden. Populaire merken voor schoolrugzakken zijn bijvoorbeeld Eastpak, Dakine, O'Neill of het op dit moment erg populaire merk Fjällräven. Voor een dagje of weekendje weg hebben we een aantal goede modellen daypacks bijvoorbeeld van het merk Deuter (alleen verkrijgbaar in Haren). Voor de kids hebben we een leuke collectie rugzakken van Zebra en Sammies. Ook voor het werk hebben we meerdere modellen rugzakken met een zakelijke uitstraling van bijvoorbeeld Samsonite.

In reisartikelen verkopen veel verschillende maten en soorten koffers, van koffers geschikt voor 30 kilo bagage tot een klein handbagage koffertje dat onder de stoel in het vliegtuig past. De beste merken die we verkopen in het reissegment zijn Samsonite, for the serious traveller, CarryOn voor de prijsbewuste consument die toch kwaliteit wil of SuitSuit voor de modebewuste vrouw. Ook kunt u bij ons terecht voor kleine reisaccessoires zoals TSA sloten en kofferriemen.

Tenslotte vindt u accessoires zoals portemonnee's, paraplu's of toilettassen in onze winkels. Één van de populairste producten in onze winkels op dit moment zijn de artikelen van Secrid wallets. Het merk Secrid begint bij de cardprotector waarin je pasjes veilig zitten tegen uitlezen en breken.

 

De webshop www.tasenik.nl

In onze webshop vindt u slecht een klein gedeelte van onze collectie en aanbiedingen. Wij zijn hard aan het werk om de webshop te vullen maar voor een goed beeld van onze collecties kunt u het beste één van onze winkels bezoeken.

 

Service

We zijn een speciaalzaak dus is service een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wanneer u problemen heeft met uw aankoop kunt altijd bij ons langskomen voor de beste oplossing. In overleg en wanneer mogelijk komen we ook bij u thuis voor bijvoorbeeld het bezorgen van een koffer.

onze winkel in Winschoten

Harkema Lederwaren / Tasenik Winschoten