Current post: Nieuwe collectie Dakine

Bij TasEnIk zijn we constant bezig de nieuwste tassen en andere mode accessoires op onze site te zetten. De nieuw binnengekomen collectie van Dakine bijvoorbeeld, deze hebben we nu in onze webshop. Deze stoere tassen met originele prints geven jouw nieuwe voorjaar en zomer een extra vrolijke tint. Niet alleen de prints zijn stoer, ook het feit dat je jouw drinks en snacks cool kunt bewaren is gewoon cool.

We hebben een groot aantal nieuwe tassen en sleeves in onze collectie 2014 opgenomen. Neem bijvoorbeeld de Dakine Prom Pack, deze heeft een 15" vak voor je notebook zodat je naast je saaie boeken ook je laptop mee kunt nemen. ! Het speciale cool vak zorgt voor een summer-proof opslag van jouw eten en drinken en in het met fleece uitgevoerde zonnebrilvak kun je je coole kijkers veilig bewaren!

Ook voor je nieuwe schooljaar kun je nu alvast een coole rugtas uitzoeken. Naast de mooie tassen van Dakine hebben we ook nog vette iPad sleeves, die je natuurlijk ook voor andere tablets kunt gebruiken. Dus als je toe bent aan een nieuw zomer outfit, inclusief stoere tas, dan moet je bij TasEnIk en Dakine zijn!